Köszöntök minden kedves hó és sí rajongót a 2017-es idényben.

Köszöntök minden kedves hó és sí rajongót a 2018-2019 as síszezonban. Minden jel arra utal, hogy sok hóval és persze a hozzá tartozó napsütéssel fog indulni a Cortinai szezon.

Képek a völgyről

Cortina d'Ampezzo

Egy völgy a Dolomitok szívében, ahol 3000 méternél is magasabb csúcsok ölelik a már oly sok hírnévre szert tett Coritna d'Ampezzo városát.

A forró nyarakon a hűsítő hegyi klíma, a zord teleken a sok-sok napüstötte és hóbiztos sípálya tette népszerűvé a környéket.

Az 1956-os téli Olimpia az egész világnak hírül adta a cortinai völgy nagyszerűségét. Azóta is minden évben rendeznek sí világkupa futamokat, jelezvén, hogy a sísport ma is szorosan kapcsolódik Cortinához.A pályákról - rövidenA 6 kabinos, 29 ülő és 16 húzólift mutatja, hogy a völgy felkészülten várja a sízés iránt érdeklődőket. 100 %-os hóbiztosságot jelent, hogy a pályák rendelkeznek hóágyú rendszerekkel. A téli napsütötte órák magas száma és a völgy Budapesthez való közelsége (700 km) nagy kedvet ébreszt a sízés iránt érdeklődőkben.

Képek a völgyről

© 2007. www.cortinasi.hu - minden jog fenntartva - Powered by Zoomify


Kilátás a Faloriáról. Szemben a Monte Cristallo szökik a magasba (3154m), a bal szélen a Tofana vonulata látszik.


© 2007. www.cortinasi.hu - minden jog fenntartva - Powered by Zoomify


Misurinai panoráma. A misurinai pályát sokan nem is ismerik a Cortinát felkereső sielők közül, ennek kösznhetően itt mindig jó eséllyel szinte üres pályán sízhetünk.További képek a galériában.