Skip to content

Kalandjaink

FRISS HÓ!!! Nagyszerű hír az idelátogatóknak így szezonzárás előtt pár héttel! Jelentős mennyiségű hó esett a cortinai pályákra, ami sokat javít az egyébként jól elkészített pályák minőségén. Használjátok ki! Március közepéig várom a kedves tanulóimat kezdő és haladó foglalkozásaimra!

Férfi Világkupa futamok

Január 28-29-én -30 év után újra – férfi Világkupa futamokat rendezett Cortina! Igazi „cortinás” körülmények, szikrázó napsütés és tökéletes hóminőség fogadta a sísport nagyjait.

2023. januári sítúra tábor

A pàlyàkon, és a pàlyàn kívül is elkezdődött az oktatás!Egy jól sikerült sítúra táboron vagyunk túl, ahol volt jó havunk, és lelkes, kitartó érdeklődők.

Túrasível Noé bárkája nyomában

Május közepe volt, amikor a hírekre hagyatkozva stabil, jó időre számíthattunk az Ararát hegy térségében. Sátor, hálózsák, főzőcucc és túrasífelszerelés. Csupán ennyi dolgot kellett feladni a repülőre és néhány óra repülés után – Isztambult érintve – elértünk Agri korszerű repülőterére.

Szezonzáró sítúra a Glockneren

Már április első napjaiban jártunk és szezonzáró sítúránk végett parkoltunk le a Grossglockner lábánál lévő Lucknerhaus parkolójában…

Mustagh Ata – sível 7500 méter fölött

Aki évente hónapokat tölt a korszerű felvonókkal felszerelt sípályákon, és titokban lesi a pályán kívül magasodó érintetlen lejtőket, az tudja, milyen érzés vágyódni a felhők közé zárt érintetlenség meghódítására.

Túrasível a Dolomitokban

Van egy hely, amit „óramutatónak” hívunk. Egy hegygerinc, melyből úgy mered felfelé egy sziklatű, mint az óramutató 12 óránál. A Dolomitokban járunk. Februári napsütésben tologatjuk túrasínket felfelé, csak a fenyőfák kísérnek bennünket.